Afspraak maken in Nieuw-Vennep

Bij kinesiologie werken we middels spiertesten op een behandeltafel met je kleren aan, alleen de schoenen gaan uit. Een behandeling duurt een uur, een eerste afspraak vaak wat langer.  Wil je eerst graag kennismaken? Dat kan: Een kennismakingsafspraak van een half uur is gratis.

 

Tarieven

Kennismaking van een half uur is gratis.

Tarief voor een afspraak van een uur is € 65,00 (geen extra kosten voor de eerste afspraak, BTW niet van toepassing).

Een telefonisch consult van 15 minuten kost € 15,00.

Geke is een gediplomeerd Welkin Integraal Kinesioloog. Dit betekent dat haar behandelingen (deels) vergoed worden in aanvullende pakketten van verzekeraars die Kinesiologie vergoeden. Voor meer informatie over vergoedingen door verzekeraars: https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/kinesiologie

 

Openingstijden

- woensdagavond van 18:00 tot 21:00

- vrijdag van 08:00 tot 20:00

- zaterdag van 10:00 tot 14:30

 

Klik hier voor het maken van een afspraak. Je wordt zo snel mogelijk teruggebeld of teruggemaild.

 

Wat kun je verwachten?

Het doel van een kinesiologische afspraak (of kinesiologische balans) is dat je na de afspraak beter in balans bent, waardoor je makkelijker of lichter het leven instapt.  De nieuwe balans stimuleert het zelfhelend vermogen van het lichaam om vervolgens zijn werk weer goed te gaan doen.

 

Na een intake werken we vanuit een klacht toe naar een doel. Verschillende soorten spiertesten passen we toe om de oorzaak van de klachten op te sporen. Door met zachte druk spieren te testen wordt de onbalans van het lichaam zichtbaar. Een onbalans kan zich bijvoorbeeld uiten in stress, een verkeerde houding, leerproblemen, pijn of verkeerde eetgewoonten. Het vaststellen van een doel en het inzicht in de onbalans op zichzelf kan al helpend zijn en een gewenste beweging in gang zetten.

 

Nadat de onbalans is vastgesteld gaat de kinesioloog met nieuwe spiertesten op zoek naar de benodigde correctietechnieken. Het zelf genezend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd door correctietechnieken zoals:

  • Het stimuleren van de lymfestroom (onze afvalfabriek zit soms verstopt)
  • Het stimuleren van de doorbloeding
  • Het stimuleren van de energiebanen
  • Het wakker masseren van de spieren
  • Stress reductie
  • Aanpassingen in het voedingspatroon
  • Specifieke fysieke oefeningen

 

In de kinesiologie werken we vanuit het educatieve model. Dat wil zeggen dat de inzichten die je opdoet met de spiertesten worden vertaald naar het leven van de cliënt. Als bijvoorbeeld een spier op de rug zwak test kun je je afvragen of je misschien een duwtje in de rug nodig hebt? Of als beenspieren het begeven is de vraag hoe het loopt in het leven mogelijk relevant. Dit kan leiden tot waardevolle inzichten, waarna de cliënt op een punt in het leven waar hij of zij letterlijk of figuurlijk vastzat, weer in beweging kan komen.

 

Contact

Heb je vragen? Mail of bel gerust: Contact

Heb je een klacht? Laat het vooral weten. Meer informatie over het klachtenproces: https://vbag.nl/consument/klachten-en-geschillen/

Link naar: Algemene voorwaarden

KvK 80861989 / Geregistreerd in het AGB register van Vektis 

BTW-ID NL003498713B87